Skip to main content

Splitsing en uitponding van (commercieel) onroerend goed

Voor grote en kleine projectontwikkelaars en aannemers in de hele regio verzorgen wij de “splitsing in appartementsrechten”.

Indien een woning of bedrijfspand deel uitmaakt van een groter gebouw, is de kans groot dat zo’n gebouw is gesplitst in appartementsrechten. De notaris maakt de splitsingsakte, waardoor deze vorm van eigendom ontstaat. In de splitsingsakte is onder meer geregeld hoe de gezamenlijke eigenaren dienen om te gaan met de gemeenschappelijke ruimten.

Voor het opstellen van een splitsingsakte is grote deskundigheid vereist. Hobbelink & Buitink heeft zich hier in gespecialiseerd. Geen splitsing zo complex, of wij kunnen het.

Ook hebben wij de deskundigheid in huis om nieuwbouwprojecten van de tekentafel tot de oplevering te begeleiden. Contractuele en fiscale aspecten worden in nauw overleg met onze opdrachtgevers geregeld. 

Advies

Om u snel en goed van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op te nemen. Uiteraard is dit contact voor u geheel vrijblijvend.

Mr. R. (Roberto) Cancian
E-mail: r.cancian@hobbelinkenbuitink.nl

Specialisaties

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

0543 - 548 888 (Locatie Winterswijk)

0544 37 38 75 (Locatie Lichtenvoorde)

info@hobbelinkenbuitink.nl

Afspraak maken