Skip to main content

Mediation: bemiddeling lost geschillen op

Mediation lost conflicten op. Bij echtscheiding bijvoorbeeld, of bij een ruzie over een nalatenschap, bij burenruzies, bij problemen op de werkvloer wellicht, of ….. bij uw conflict. Mediation is zinvol onderhandelen, in een zorgvuldig bemiddelingsproces. Een neutrale bemiddelingsdeskundige (mediator) brengt de communicatie weer op gang. Deze begeleidt de onderhandelingen en bewaakt het proces.

Liever geen juridische standpunten en touwtrekkerij. Uw zakelijke en persoonlijke belangen staan voorop. Mediation kijkt naar de toekomst.

Belangrijk is dat de mediator geen uitspraak doet. Deze helpt de partijen om een eigen, gezamenlijke oplossing te bereiken. Dat werkt meestal veel beter dan een oplossing “van bovenaf”.

Mediation is snel en kosten-efficiënt. Het is vrijwillig en vertrouwelijk. En, het geeft ruimte voor creatieve oplossingen. Het merendeel van alle mediations slaagt. Snel en efficiënt.

De functie van notaris is bij uitstek geschikt voor mediation. Een notaris is immers per definitie onafhankelijk. U bent bij ons aan het juiste adres voor een goede mediator in de Achterhoek.

Registermediator staat borg voor kwaliteit

Iedereen noemt zich tegenwoordig Mediator. Het is (nog) geen beschermde titel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te onderstrepen zijn wij toegetreden tot de Mediators federatie Nederland. Het feit dat wij registermediator zijn geeft aan, dat onze dienstverlening aan de hoogste eisen voldoet. Meer informatie hierover vindt u op de site van:

Ons kantoor is ook aangesloten bij de Vereniging van Mediators in het Notariaat.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend bellen: 0543 548888.

Specialisaties

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

0543 - 548 888 (Locatie Winterswijk)

0544 37 38 75 (Locatie Lichtenvoorde)

info@hobbelinkenbuitink.nl

Afspraak maken