Skip to main content

Wat is uw testamentmoment?

Wanneer denkt u na over uw testament?

Het ontmoeten van een nieuwe liefde of het stuklopen van een relatie, het eerste kleinkind, een nieuwe zaak. Op zulke momenten wordt meestal niet gedacht aan het testament, terwijl dat wel zou moeten! Dergelijke gebeurtenissen zorgen vaak voor een grote verandering in iemands leven.

Graag willen wij u aan het denken zetten. “Is dit mijn testamentmoment?”

Er zijn vele situaties denkbaar om over een testament na te denken. Er zijn allerlei situaties om die wellicht op u van toepassing zijn: is dit mijn ‘testamentmoment’? Klik hier voor de campagnewebsite. Deze laat vele situaties zien, waarvan er wellicht één op u van toepassing is.

Online checklist testament

Centraal in deze campagne staat de checklist testament die mensen online kunnen invullen. De vragen in deze checklist helpen mensen na te denken over de mogelijkheden van hun (nieuwe) testament en wat zij belangrijk vinden om daarin vast te leggen. Na het invullen ontvangt u direct een overzicht met de belangrijkste aandachtspunten op basis van de gegeven antwoorden. Deze informatie is te gebruiken als voorbereiding op het gesprek met de notaris.

Gratis testamentscan

Wilt u liever gewoon een gesprek met ons? Dat kan ook. Wij kennen een gratis testamentscan. Wij bespreken met u uw situatie en, als u al een testament heeft, beoordelen wij of deze nog aansluit bij uw situatie.

Deel dit bericht