Skip to main content

Overname Keistad Notarissen in Lichtenvoorde per 1 maart 2023

In verband met het vertrek van notaris mr. S.J.C. (Bas)  Schipper naar Doesburg komt zijn plek in Lichtenvoorde vrij. Hobbelink & Buitink Notarissen heeft niet alleen een functie in Winterswijk, maar ook een regionale functie. Door deze overname kan Hobbelink & Buitink Notarissen haar diensten ook vanuit Lichtenvoorde aanbieden.

Hobbelink & Buitink Notarissen neemt de oude en lopende dossiers over van Bas Schipper, zodat de klanten nog steeds in Lichtenvoorde terecht kunnen, als er een vraag is over de inhoud van een akte of een dossier.

Naast de werkzaamheden die u van oudsher van een notaris verwacht, zoals het opstellen van een testament, samenlevingscontract, aankoop van een woning, hypotheekakte of de oprichting van een BV, kunt u bij Hobbelink & Buitink ook terecht voor Estate-planning, Mediation/echtscheidingsbemiddeling en Agrarisch recht. Deze diensten zullen ook vanuit Lichtenvoorde worden aangeboden.

Het kantoor kent na de overname drie notarissen, drie kandidaat-notarissen, diverse juristen en een deskundig team van overige notariële medewerkers, die voor u de dienstverlening zullen blijven uitvoeren en optimaliseren.

Deel dit bericht