Skip to main content

Startersavond woningmarkt

Thoma Post Makelaars, de Rabobank en Hobbelink & Buitink Notarissen slaan de handen ineen en organiseren een startersavond. Timon Klanderman van Thoma Post trapt af: “Het kopen van een huis doe je niet elke dag, wij wel en daarom willen wij de starters in Winterswijk informeren over deze belangrijke stap in je leven. Peter de Roos van de Rabobank vult aan: “In de vorm van een pubquiz willen we de aanwezigen meenemen in het hele traject bij de koop en financiering van een woning. Job van ’t Hooft van Hobbelink & Buitink: “Daarnaast willen we starters laten zien van welke voordelen zij gebruik kunnen maken bij de koop van een eerste woning of welke afspraken je maakt bij een samenlevingscontract.”

Heb jij plannen om een eerste huis te kopen? Kom dan op woensdagavond 19 april naar De Revolutie in Winterswijk. Jij bent van harte uitgenodigd!

Pubquiz

Tijdens deze informele bijeenkomst geven we jou meer informatie over de kansen op de huizenmarkt, samenlevingscontracten, testamenten en vertellen we je wat er financieel komt kijken bij de aankoop van jouw eerste woning. Dit doen we via een pubquiz. Natuurlijk zijn onze adviseurs deze avond ook beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

Locatie

De Revolutie, Markt 27 in Winterswijk.

Programma

19.00 uur     Inloop en ontvangst

19.30 uur     Aanvang programma

21.00 uur     Afsluiting

Deel dit bericht